Mallistoa

Oon ollut nyt syksyn ajan etäopiskelijana, se ei sujunut aivan niin kuten suunnittelin... Mutta malliston sain kun sainkin kasaan, jos en sitten muuta. Tässä se siis on. 

Tarina:
Lammi on järvien henki. Sadat tuhannet tulevat kaukaisista maista ihailemaan hänen kauneuttansa. Hänen viattomuutensa houkuttelee eläimiä lähelleen. Kalat ja muut vesieläimet ihailevat ja palvovat häntä.
Eräänä päivänä kaikki muuttuu. Ilkeä Saaste, Lammin siskopuoli kadehtii Lammin kauneutta. ja päättää tuhota hänet. Saaste syöttää Lammille pimeitä ajatuksia, ja rupeaa muuttamaan Lammin ulkonäköä. Pikku hiljaa Lammi muuttuu rumemmaksi ja likaisemmaksi. Lammia ihailemaan tulleet kalat kuolevat myrkyllisissä vesissä ja lintujen sulkiin tarttuu Saasteen luoma pimeä verho.

Profiili:
Meri on 25 vuotias nainen. Hänellä on pieni mökki järven rannalla, jonka hän sai perintönä. Suurimman osan vuodesta Meri viettää Australiassa, missä hän työslentelee meribiologina. Meri rakastaa vettä ja viettää suurimman osan ajastaan veden äärellä tai vedessä. 

copy pastesin ton tarinan/profiilin, koska se kuva minkä mä otin portfoliosta oli sen verran sumea, ettei meinaa saada mitään selvää.

Nää kuvat ovat siis tehty kaikki käsin. (tulostamalla ja liimaamalla) En siis omista photaria/illustratoria. Skannasin nää jälkeenpäin koneelle, joten saattavat olla hiemahko sumeat... Yrittäkää kestää. 

Profiili

Ideakartta


Mallistolakana onkin vanha tuttu, mutta saatte nyt kertausta. :D


Ainiin, hyvää tätä vuotta kaikille!!

Kommentit

Suositut tekstit