Koiran lelu

Oon jostain syystä innostunut väsäämään koiran leluja lähiaikoina. Se antaa jotain tekemistä, mutta ei tarvii stressata jos se on huonosti tehty/näyttää rumalta. Ei se koira välitä. (Kyllä, stressaan liikaa) Loppujen lopuks se joutaa kuitenkin jossainvaikeessa roskikseen. Oon jo valmistanut pari pientä/nopeaa väsäystä viikon sisällä (niistä ei oo kuvia)

Päätin kuitenkin tehdä yhden kunnollisen Anopin koiralla, koska se täyttää huomenna vuosia. Tälläisen siis tein. Ok ei tääkään oo mikään taideteos. Mut a)se tulee koiralle. b)se todennäköisesti tulee tuhouduksi parissa tunnissa. ja c) laitoin siihen huimaat puoli tuntia. Laitan kuvia vain siks, koska halusin. Ja ihan teidän kiusaks. :D

I give to you kirahvi-pupu-frankensteinin. Sen sisällä on käytetty vesipullo, joka antaa kivan poksahduksen kun sitä puristaa. (Hih)
It has scary eyesit. O.O

Sil on nappei, joita on kiva repii irti.

pupulla pitää olla töpöhäntä

Jep. Oli siis ylimääräistä kirahvikangasta (kyseinen kangas tekee itsestään reikiä ommellessa. Siksi en ole käyttänyt sitä. Tähän se sopii, koska reikiä siihen tulee kohta olemaan jokatapauksessa :D )

Otin tänään myös kuvia uudesta työhuoneestani, laittelen niitä tänne sit joskus, ehkä, mahdollisesti, kenties?

Kommentit

Suositut tekstit