kärpäsiä(kö?)

Olen nyt töissä tehnyt sen verran rusetteja pakketteihin, että se jäi päälle. Tein sitten neljä rusettisormusta. Tykkään ite siitä kun se saa mun miehekkäät kädetkin näyttämään vähän naisellisemmalta. 

Nauha on itseasiassa kierätyskamaa. Tiedättekö kun ostatte paidan, ja siinä on sellanen "rasittava" nauha, joka pitää sen henkarissa kiini? No, henkilökohtaisesti tykkään pitää vaatteeni viikattuna, ja vihaan kyseistä nauhaa kun se vilkkuu aina paidan alta tai kuristaa kun pistää paidan päälle, joten leikkaan ne yleensä pois. :D Hyvinhän ne toimi näinkin.

Eka sormus. Sormuksen pohjan olen ostanut askartelukaupasta. Liimasin vaan siihen valmiiksi ommeltun rusetin ja päälle napin.

pieniä kärpäsiä. :D

Ima so pertty, o so pretty, Ima so pretty 'nd witty and GAAAAYYYYYYY!!! 
Ne jotka eivät ymmärrä niin katsokaa west side story. (ihana leffa.)


Näin siisti mun pöytä oli askartelun jäljiltä. (On se joskus ollut sotkusempi, mut en ehkä kehtaa sellaista kuvaa laittaa tänne.)

Matto päivitys: Melkein 40cm. Wohooo! 


Kommentit

  1. Aivan ihania sormuksia... Jos olet kiinnostunut koruiluista, tämä on paikka missä kannataa käydä http://helmiplaneetta.vuodatus.net/blog/3037735/helmiplaneetta-04-02-2012/ Valtavat korutarvikkeiden messut Masalassa 4.2.2012 :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Ja kiitos vinkistä. Pitää käydä. :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit